GLADA KUNDER

– Det blev ju hur bra som helst

– ”Hej Christin.
Oj vad fina skyltar, många av dom har jag sett och tänkt på att det var en trevlig/snygg eller någon annan bra känsla jag fått när jag sett dom, Göteborg behöver verkligen bli en snyggare stad, och det här är ett bidrag till det.

Keep on the good work…”

–  Världsklass! Snabbt bygglov

– Skönt med partners som tar ansvar för leverans till bästa lösning för kunden… lösningen är utmärkt, den vill vi ha.

–  Vill tacka för den fina skylten, snyggast på fasaden tycker vi!

– Jag var igår på Sollentuna kontoret och det blev toppen. Alla som har varit i kontakt med er på Skyltideal tycker att det funkar perfekt och att du är mycket bra !!!!!

–  Tack för skyltarna, de kom precis. Jätteläckra!

– Hej Christin & Co! TACK själva – ni har gjort ett kanonjobb åt oss och här är så snyggt! Vi har redan fått så mycket beröm av kolleger och gäster. Speciellt tack till Niko som är så engagerad och duktig, det är ett nöje att arbeta med honom. Hälsa ALLA inblandade och tacka från oss. Hälsningar från Charlotte & Charlotte

– Hej, Tack såå mycket! Det blev så snyggt och bra! Tänk så snabbt,  vi är verkligen så nöjda.

–  Vår nya fina skylt är på plats utanför entrédörren! Stort tack till er båda för en snabb och smidig process!

–  Snabb som en vessla som vanligt Korrekturet ser bra ut så det är bara att köra på det.

–  Ville bara säga att skylten blev helt grym!

– Håller med Andreas, bra jobbat under sämsta tänkbara tidspress

–  Snabba puckar, sånt gillar vi!

–  Tydligen är det NI som ska leverera skyltar om man har höga ambitioner.

– Tack själv Christin, inte minst för ditt trevliga mail! Alltid lika kul när en positiv gest tas emot på samma sätt! Det blev kanon med skyltarna, vi hörs när det är dags för tillägg/förändring!
Ha det gott/g

–  Alla som har varit i kontakt med er på Skyltideal tycker att det funkar perfekt och att du är mycket bra !!!!!

–  Tycker som du – över förväntan och en liten färgklick

–  Niko och Henning, det låter som två sueprhjältar! De är SUPER välkomna

– Vill bara tacka för att ni fixat så jättefina skyltar!! Var ut på hönö i onsdags när dom täckte av fasadskyltn. Det blev jättefint.

–  Jag vill säga TACK för den trevliga skylten vi fått till Prästkragens förskola! Den pryder entrégrinden mycket väl.

–  Nu har Niko varit här och gjort ett fantastiskt jobb   stor skillnad mot den andra som var här!

–  Vill berätta hur supernöjda vi är med ert arbete (du har fantastisk personal). Det här är verkligen något av det mest lyckade jag varit med om att förverkliga – bättre än så här blir inte varumärkesgestaltning!

–  Ni är suveräna, mina juveler

– Tack för fantastiskt snygga skyltar,vi är väldigt nöjda. Tack även till er montör för gott arbete och trevligt bemötande.

– Kan bara instämma att den blev riktigt bra och den här årstiden syns den grymt bra. Jag vill också tack er för ett professionellt bemötande och en hög servicenivå från alla hos er som jag har varit i kontakt med. Ett extra tack för att ni skötte kontakten direkt med FO-Pettersson angående montaget, det sparade mig en del arbete.

– Ha ha, då kan ni fortsätta förlita er på Ulrikas koll, det var ju skönt! Hur som helst uppskattar jag verkligen att du dubbelkollade och följde upp, många tar ju bara för givet att ”någon annan” gjort det.. Fin service är alltför ovanlig nu för tiden, tyvärr. Ha en fin dag du också!

– Skyltförslaget från Skyltideal btrf … är bra – mycket bättre än de mediokra lådor som ni/de ursprungligen tänkte sätta upp (det bygglov som vi överklagade). Bekräftar dagens tel.samtal att jag återkallar överklagandet om… istället väljer skyltarna enligt Skyltideals utförande.

– Hej, uppsättning av dekaler avslutades idag och jag vill börja med att berömma Susanne och Nicko, suveräna och lätta att ha att göra med!

– Ni är ju grymma Christin!

– Ser snyggt ut som vanligt!

– Vill bara meddela att vi blev supernöjda med våra nya namnskyltar. De är otroligt snygga!! Tack för ett bra samarbete och hälsa Niko med, han var väldigt trevlig och professionell.

OCH SÅ HAR VI GLADA PARTNERS OCKSÅ 🙂

😀Tack så mycket för dom varma orden.
Ni ska veta att ni är en kund som vi gärna gör det lilla extra för.
Vi anser att ni levererar bra underlag och info inför montage samt skyltar av hög kvalitet som gör det roligt att jobba med er.