SKYLTiDEAL kan numera nästintill titulera sig Hovleverantör när de gigantiska kronorna reser sig stolt runt Kungsmässan.
Men det slutar inte här utan fortsätter in i gallerian. Kungligt kan vi verkligen kalla uppdraget!

Det var redan under 2019 vi fick uppdraget att skissa på ett skyltprogram för Kungsmässan i Kungsbacka. Både exteriör och interiör skyltning efterfrågades och den skulle dessutom passa in både i den äldre delen och i den nybyggda. Redan under november samma år invigde Kungsmässan etapp 1 och 1500 kvadratmeter öppnades upp och vi var redo!

Skyltning i offentlig miljö kan vara en utmaning. Den ska både passa in i miljön, se snygg ut och samtidigt hjälpa folk att hitta rätt.
Igenkänning är också en viktig faktor. Vi valde att plocka upp material och färger från de interiöra detaljerna i de nya delarna av Kungsmässan, som t. ex. den guldfärgade metallen.
Matt svart bakgrund skapar fina kontraster och detaljerna i träslaget ask mjukar upp hela skylten.
Kombinationen blev klockren tycker vi och återfinns rakt igenom hela skyltprogrammet – stilrent och snyggt!

Vi har producerat fasadskyltar, fristående exteriöra pyloner, nedpendlade hänvisningsskyltar interiört, fristående interiöra pyloner och interiöra hänvisningar till WC, familjerum och nyckelskåp – med piktogram framtagna av oss unika för Kungsmässan.

Nu är det snart dags för etapp 2 och SKYLTiDEAL är redan på plats och har monterat både interiört och exteriört.
Det känns fantastiskt att få se slutresultatet!

 

/Team SKYLTiDEAL

Exteriört

Interiört

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.