Transparans, rektanglar, block och gradienter – t i d l ö s t.
Dessa ledord har följt med i våra skisser från start och finns nu gestaltade i färdigt skyltkoncept för byggnad 1 i Geely Innovation Centre på Lindholmen i Göteborg. Och visst syns det!

En byggnad där öst möter väst, där de anställda kommunicerar på engelska och där nya möten ständigt sker – Uni3 by Geely. För denna byggnad har SKYLTiDEAL formgivit och producerat den interiöra såväl den exteriöra skylningen. Från varje litet pictogram till butiksskyltning och exteriöra pyloner.

Skapandet började med ledorden i tankarna. Vi ville ge den interiöra skyltningen en känsla av att den svävar, en lätthet och TRANSPARENS där GRADIENTEN från grönt till blått får följa med som en röd tråd genom hela byggnaden. Likaså REKTANGLAR och BLOCK i former hämtade från fasaden återfinns i såväl de vägghängda skyltarna som i kontrastmarkeringar på glaspartier.

Nu har de anställda på Geely Innovation Centre, Uni3 by Geely, flyttat in i den första byggnaden och arbetar för fullt i fantastiskt fina lokaler – med vår skyltning! Vi är glada och stolta att skyltkonceptet nu finns på plats, sticker ut och är unikt – precis som vi önskat! Se bara på de exteriöra pylonerna i grön gradient, går inte att missa!

/Team SKYLTiDEAL

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.