Många av våra skyltar levereras och monteras utanför Göteborg, flertalet av dom till vår huvudstad. En road-trip kryssades i kalendern tillsammans med en markerad road-map. Tjihooo- alltid lika roligt att se våra fina konstverk på plats i dess rätta miljö!
Vårt första stopp på vägen till Stockholm blev IFS Linköping – ett gediget uppdrag interiört i en totalt renoverad kontorsbyggnad med fyra våningar. Insynsskydd, krockstopp, namnskyltar, pictogram, WC-symboler, dekor, logotype skylt och väggtexter. Detta uppdrag lade en finfin grund till en god kondition 🙂
Vi åkte fyra stycken från SKYLTiDEAL och övernattade i staden Linköping. Ett roligt uppdrag som bjöd på mycket roligt arbete, många skratt och ett fantastiskt resultat!
Man får bekräftat att man gjort ett bra jobb när det kommer nya uppdrag efter att kunden bott in sig i sina nya lokaler. Härliga efterbeställningar kom till oss på parkeringsskyltar, klock-skyltar, konferenstavlor och mer.
Vi styr Bagheera (cheferskans svarta ögonsten) mot Stockholm och lämnar Linköping med en god känsla i kroppen och ett leende på läpparna – We did good 🙂

Stockholm – here we come!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.